Süper Loto 10 Mart çekiliş sonuçları... Süper Loto oyununun 10 Mart tarihli çekiliş sonuçları Belli Oldu mu?

Süper Loto oyununun 10 Mart tarihli çekiliş sonuçları heyecanla bekleniyor. Sisal şans ve Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto'nun çekilişi bugün Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden açıklanacak.

Süper Loto'nun bugünkü çekiliş sonuçları merak ediliyor. Haftanın üç günü gerçekleşen Süper Loto'nun kazandıran 6 şanslı rakamın belirlenmesi ile büyük ikramiyeyi kazanan bilet belli olacak. Peki 10 Mart Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta gerçekleşecek?

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Süper Loto çekilişi; salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da gerçekleşmektedir. Kazandıran numaralar; 19-37-39-47-52-55 oldu.

İşte Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye Milli Piyango Onlineadresinden ulaşmak mümkün.

Süper Loto 10 Mart çekiliş sonuçları... Süper Loto oyununun 10 Mart tarihli çekiliş sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.