Süper Lig'in gol kralı belli oldu!

Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Umut Bozok, Altay deplasmanında da iki gol bularak gol sayısını 20'ye yükseltti. Bozok, sezonu gol kralı olarak tamamladı.

Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Umut Bozok sezonun son maçını da boş geçmedi! Lacivert-beyazlılar sezonu İzmir'de Altay karşısında kapatırken Umut iki gol birden kaydetti.

42. dakikada Eysseric'in golüyle rakip fileleri havalandıran Umut, 63'te bir kez daha sahne aldı ve bu kez Hajradinovic'in pasını gole çevirerek skoru 4-1'e getirdi. Altay ağlarını iki kez sarsan Umut ligde ise gol sayısını 20'ye yükseltti.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Umut ligde giydiği 39 maçta rakip fileleri 20 kez havalandırarak gol krallığında zirvedeki yerini de korudu. 25 yaşındaki futbolcu kariyerinde daha önce Ligue 2'de de gol krallığı sevinci yaşamıştı. 2017-18 sezonunda Nimes formasıyla 36 maça çıkan Umut rakip fileleri 24 kez havalandırmıştı.

EN GOLCÜ İKİNCİ SEZONU

Bu sezon en skorer ikinci sezonunu yaşayan Umut, Kasımpaşa formasıyla 7 golün de hazırlayıcısı oldu ve doğrudan 27 gole katkı sağladı.Süper Lig'in gol kralı belli oldu!

Süper Lig'in gol kralı belli oldu! ile ilgili etiketler umut bozok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.