Süper Lig'deki takımların 38 haftalık sıralama mücadelesi

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor oldu. Ligde mücadele eden takımların 38 haftalık sıralaması da ortaya çıkarken, Trabzonspor'un bir ara ikinciliğe inse de haftalarca liderliği kimseye kaptırmaması dikkat çekti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Süper Lig'deki 38. haftanın sonunda Trabzonspor resmen şampiyon olurken; Fenerbahçe 2., İttifak Holding Konyaspor 3., Medipol Başakşehir 4., Aytenmiz Alanyaspor 5. sırada tamamladı. Beşiktaş 6., Galatasaray ise 13. sırada ligi bitirdi.

Anadolu Ajansı, ligdeki takımların 38 haftalık sıralanma sürecini şema olarak bir videoda topladı. Videoda, 38 hafta boyunca takımların sıralamadaki değişiklikleri yer aldı. Şampiyon Trabzospor'un ilk hafta oturduğu liderlik koltuğundan bir dönem ikinci sıraya inse de, uzun süre birinci sırayı koruması dikkat çekti.

Süper Lig'deki takımların 38 haftalık sıralama mücadelesi ile ilgili etiketler Süper Lig Spor Toto Süper Lig Trabzonspor 38 hafta lig sıralaması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.