Süper Lig'de Salih Uçan yarışı! Trabzonspor da dahil oldu

Süper Lig'in devlerinden Salih Uçan yarışı! Yıldız futbolcu için ilk hamlede bulunan Trabzonspor, milli oyuncuya "Bizi tercih et, yeniden vazgeçilmez ol" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Salih Uçan'a büyük ilgi! Galatasaray ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu söylenen Salih Uçan'a bir talip daha...

Sporx'in haberine göre; Trabzonspor'dan Salih Uçan atağı geldi. Bordo-mavili ekipte, sezona performansı ile damga vuran Salih Uçan için temaslar başladı. Abdullah Avcı devreye girdiği kritik transferde "Bizi tercih et, yeniden vazgeçilmez ol" ifadeleri ile milli yıldızı ikna etmeye çalışıyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da dahil olduğu transfer yarışında Salih Uçan'ı zorlu bir karar bekliyor. Öncelerde Fenerbahçe forması giyen yıldız futbolcunun cevabı henüz bekleniyor.

Süper Lig'de Salih Uçan yarışı! Trabzonspor da dahil oldu ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Salih Uçan Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.