Süper Lig'de kar engeli: Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ertelendi

Türkiye geneline yaşanan olumsuz hava koşulları Süper Lig maçlarını da etkiledi. Cuma günü 20.00'de oynanacak olan Yeni Malatya - Beşiktaş karşılaşması, Cumartesi 13.30'a ertelendi.

Süper Lig 'in 22. haftasında dün saat 17.00'de başlayan ve hava koşulları nedeniyle ikinci yarısı oynanamayarak bugün aynı saate ertelenen Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Bu karşılaşmanın ertelenmesi nedeniyle Cuma günü 20.00'de oynanacak olan Yeni Malatya - Beşiktaş karşılaşmasının da günü ve saati değişerek, Cumartesi 13.30'a çekildi.

 

Süper Lig'de kar engeli: Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ertelendi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Beşiktaş Süper Lig erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.