Süper Lig'de kaç takım olacak? Kaç maç yapılacak? TFF 1. lig çıkan takımlar

Süper Lig'de kaç takım olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Küme düşmenin kaldırılması sonucu Kayserispor, Malatyaspor ve Ankaragücü Süper Lig'de kalmayı garantiledi. TFF 1. Lig'den Süper lige çıkan takımlar ne olacak? Sporseverler futbolda alınan bu kararlar sonrası yeni sezonda kaç maç yapılacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Süper Lig'de kaç takım olacak sorusu küme düşmenin kaldırılması sonrası futbolseverler tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun küme düşme ve yabancı kuralına ilişkin son dakika yaptığı açıklamalar sonrası Süper Lig'de küme düşme kaldırıldı. Daha önceden küme düşmesi kesinleşen Kayserispor, Malatyaspor ve Ankaragücü Süper Lig'de kalmayı garantiledi. TFF 1. lİG'den Süper Lig'e çıkacak takımların akıbeti ise merak ediliyor. Yabancı Kuralının 1 yıl ertelendiği kararı ise son olarak açıklandı. İşte detaylar..

SÜPER LİG'DE KAÇ TAKIM OLACAK?

Yeni alınan küme düşme kararı sonrası gelecek sezon Süper Lig'de 21 takım mücadele edecek. Küme düşmesi kesinleşen 3 takım Süper Lig'de kalırken TFF 1. Lig'den Süper lige çıkacak 3 takımla birlikte sayı 21 olacak.

KAÇ MAÇ YAPILACAK?

Süper Lig'de gelecek sezon küme düşmenin kaldırılması kararı sonrası 21 takımla mücadele edilecek. TFF 1. Lig'den 3 takımın katılmasıyla birlikte mücadele edecek takım sayısı 21 olurken yapılacak maç sayısı 60 maç daha fazla olacak.

TFF 1. LİG SÜPER LİG'E ÇIKAN TAKIMLAR

Daha önce Süper Lig'e çıkması kesinleşen Hatayspor, Erzurumspor'dan sonra son play-off maçında Adana Demirspor-Fatih Karagümrük maçının galibi Süper Lig'e çıkacak son takımı da belirlemiş olacak.

Süper Lig'de kaç takım olacak? Kaç maç yapılacak? TFF 1. lig çıkan takımlar ile ilgili etiketler Süper Lig küme düşme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.