Ali Tandoğan: Asıl bu sene takımların ligde tutulması gerekiyor

Küme düşmemesi mucizelere kalan Denizlispor'da teknik direktör Ali Tandoğan, "Bu sezon da düşme kaldırılsın" dedi. Yeşil-Siyahlılar'ın bu sezonki 4. hocası, "Pandemi döneminde masraflar arttı. Oyunculara ödemeler yapılamıyor. Yabancı oyuncular da bu nedenle tavır sergiliyor. Asıl bu sene takımların ligde tutulması gerekiyor" diye konuştu.

Süper Lig'de bu sezon 4 teknik direktör değiştiren ve küme düşmemesi mucizelere kalan Denizlispor, bu sezon da düşmenin kaldırılmasını savunuyor.

Robert Prosinecki, Yalçın Koşukavak ve Hakan Kutlu'dan sonra göreve getirilen Ali Tandoğan, yarın takımının matematiksel olarak kurtuluş şansını kaybetme korkusuyla çıkacağı Çaykur Rizespor maçı öncesinde koronavirüs pandemisi nedeniyle küme düşmenin kaldırılması gerektiğini söyledi.

TFF, geçen yıl pandemi nedeniyle sezon bittikten sonra liglerde küme düşmeyi 1 sezonluğuna iptal ederken Tandoğan, "Pandemi döneminde masraflar arttı. Oyunculara ödemeler yapılamıyor. Yabancı oyuncular da bu nedenle tavır sergiliyor. Asıl bu sene takımların ligde tutulması gerekiyor" dedi.

Pandemi nedeniyle bu yıl da ligden düşmenin kaldırılması gerektiğini belirten Ali Tandoğan, "Bana göre bu sene takımlar açısından geçen yıldan daha ağır bir sezon geçiyor. Taraftar desteği olmuyor. Böyle bir pandemi ilk kez yaşanıyor. Bazı kulüpler akıllıca davranıp ona göre bir transfer politikası izliyor. Bizim gibi takımların istenilen kalitede oyunculara sahip olmayışı takımı bu noktalara taşıdı. Bana göre asıl bu sene ligden takımların düşürülmemesi gereken bir süreç. Pandemi döneminde masraflar arttı. Oyunculara ödemeler yapılamıyor. Yabancı oyuncular da bu nedenle tavır sergiliyor. Asıl bu sene takımların ligde tutulması gerekiyor" diye konuştu. 

Geçen sezon Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü küme düşmesine rağmen pandemi nedeniyle düşme kaldırılmış ve lig 21 takımla oynanmıştı.

Ali Tandoğan: Asıl bu sene takımların ligde tutulması gerekiyor ile ilgili etiketler Denizlispor ali tandoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.