Süper Lig'de deplasman kalkıyor mu? Seyircisiz Lig Maçları hangi şehirde oynanacak?

Süper Lig'de deplasman kalkıyor mu, seyircisiz lig maçları hangi şehirde oynanacak sorusu futbolseverler tarafından yoğun araştırılıyor. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklamada pozitif vaka olması durumunda vakanın görüldüğü takımlar diskalifiye olacak dedi. Peki seyircisiz oynanması planlanan Süper Lig'de deplasman olacak mı? Maçlar hangi şehirde oynanacak? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'de deplasman kalkıyor mu sorusu Haziran ayında başlaması planalan Süper Lig'i takip edenler tarafından araştırılıyor. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, ligin mutlaka başlayacağını duyurdu. Peki seyircisiz oynanacak Süper Lig'de deplasman olacak mı, maçlar hangi şehirde oynanacak? İşte yanıtı...

SÜPER LİG'DE DEPLASMAN MAÇLARI KALKIYOR MU?

Ünlü spor yazarı Mehmet Demirkol, beINSPORTS'ta yayınlanan beIN Manşet adlı programda spor gündemine dair çarpıcı yorumlarda bulundu.

Mehmet Demirkol, Almanya'da liglerin başlaması ile birlikte Süper Lig'de devam kararı hakkında fikirlerini söyledi. Demirkol, "Tribünde taraftar olmayacaksa, o kadar seyahate gerek yok. Futbolun 2 temel unsuru, futbolcu ve seyircidir.

LİG MAÇLARI HANGİ ŞEHİRDE OYNANACAK?

Eğer bu ikisi bir araya getirilemeyecekse, herkesin bir akrabasının olduğu ve ülke nüfusunun neredeyse yarısının yaşadığı Marmara Bölgesi'nde, İstanbul çevresinde bu maçları oynamakta bir sakınca yok" ifadelerini kullandı O zaman deplasmanlı olmasının bir manası var.."

"Genel olarak yeni bir normal, 'İnsanlar seyahat etsin, uçak da çalışsın, turizm de çalışsın.' gibi genel bir fikir varsa..Bunun vitrini olarak 'Futbol deplasmanlı olacak, Türkiye'de seyahat etmek problemli bir şey değildir.' mesajı verilecekse, öyleyse, bu konuda yetkili Sağlık Kurulu, Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı'dır tabii. O zaman deplasmanlı olmasının bir manası var"

 Nihat Özdemir: 'Takımlarda Pozitif Vaka Çıkarsa Onları Ayırıp Yolumuza Devam Edeceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Ligi 12 Haziran'da başlatmayı planladıklarını ancak elllerinde 10 tane alternatif senaryo bulunduğunu söyledi. Özdemir, "Süper Lig başladığı zaman takımlarda pozitif vaka çıkarsa pozitif çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Nihat Özdemir: 'Takımlarda Pozitif Vaka Çıkarsa Onları Ayırıp Yolumuza Devam Edeceğiz'

 

Süper Lig'de deplasman kalkıyor mu? Seyircisiz Lig Maçları hangi şehirde oynanacak? ile ilgili etiketler Spor Toto Süper Lig Süper Lig lig maçları deplasman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.