Süper Lig yayın ihalesinde kritik gün: Ek süre bugün sona eriyor

Süper Lig yayın ihalesine teklif veren firmalara rakamlarını yükseltmek için erilen ek süre bugün sona eriyor. TFF'nin verdiği ek süre bugün saat 17.00'da sona erecek. Tekliflerin yine istenen seviyede olmaması durumunda 'Süper Lig TV' dahil olmak üzere farklı seçenekler gündeme gelecek.

Süper Lig’in yayını için teklif veren firmalara, rakamları yükseltmeleri için verilen ek süre bugün doluyor. Süper Lig’in yeni sezondaki yayıncısı olmak için teklif yapan beIN Sports ve Saran Medya, son tekliflerini bugün saat 17.00’de Yayın Hakları İhale Komisyonu’na teslim edecek. Rakamlar yine düşük bulunursa ‘Süper Lig TV’ dahil yeni projeler gündeme gelecek.

Hazırlanan 8 ayrı paketin tamamına teklif vererek Süper Lig’in yeni yayıncısı olmak isteyen beIN Sports ve Saran Medya’ya ‘tekliflerini yükseltmeleri için’ verilen ek süre bugün sona erecek. İki firma son tekliflerini, TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı temsilcilerinden oluşan Yayın Hakları İhale Komisyonu’na bugün saat 17.00’ye kadar teslim edecek. Komisyon, önerileri değerlendirdikten sonra 21 Şubat Pazartesi günü son kez toplanıp kararını açıklayacak.

Bu sezon Spor Toto’nun katkısıyla birlikte 2 milyar 650 milyon TL olan yayın ihale ücreti için gelen en yüksek yıllık teklif, 2 milyar TL olmuştu.

2 FARKLI FORMÜL MASADA

Rakamı yeterli bulmayan ve artırmaya çalışan TFF ile Kulüpler Birliği Vakfı, bunun üzerine 2 formül üzerinde çalışmaya başlamıştı.

Bu formüller şöyle:

1- Kulüpler ‘Süper Lig TV’ yayın platformu kurarak, Süper Lig maçlarını kendileri yayınlayacak.

2- Kulüpler, ihaleyi kazanan şirketle anlaşıp dekoderlerini kendileri satacak ve satış miktarı ölçüsünde gelir elde edecek.

Süper Lig yayın ihalesinde kritik gün: Ek süre bugün sona eriyor ile ilgili etiketler Süper Lig ihale yayın teklif ek süre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.