Süper Lig tescil edilmeli mi? Play Off oynanmalı mı? Futbol camiası SuperHaber'e konuştu, Terim'e mesaj gönderdi!

Korona virüs tehdidi spora da sıçradı. Tüm branşlarda liglerin ertelenmesinin ardından önce Fenerbahçe basketbol takımında ortaya çıkan virüs şüphesi, son olarak Galatasaray futbol takımında görüldü. Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in Korona testlerinin pozitif çıkması herkesi üzerken, SuperHaber futbol camiasının önde gelen isimlerine kulüplerdeki son durumu ve Süper Lig'in geleceğini sordu...

Spor camiası ve kamuoyu Fatih Terim'den gelen haberle sarsıldı. Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak ve eşinde Korona virüs çıkmasının ardından, tecrübeli teknik adamın Korona testinin de pozitif çıktığını duyurması adeta şok etkisi yarattı. Fatih Terim'in durumunun iyi olduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, tüm kulüpler ile spor camiasının unusrlarından ve Türkiye'nin dört bir yanından Terim ile Albayrak'a geçmiş olsun mesajları yağdı.

FUTBOL CAMİASINDA BELİRSİZLİK VE KAYGI

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel son gelişmeler üzerine futbol dünyasının önde gelen isimlerine ulaşarak, Terim ve Albayrak'ta ortaya çıkan Korona virüsü ile ilgili görüşlerini alırken, Korona gölgesindeki Süper Lig'in geleceğine yönelik görüşlerini de sordu. BTC Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, SuperHaber'e özel yaptığı açıklamalarında Terim ve Albayrak'ın virüs karşısında pes etmeyeceklerini ve Korona'yı yeneceklerini ifade ederken, "Ben bu tehlikeye dikkat çekmiştim. Acil şifalar diliyorum. Hepimiz aynı tehditle karşı karşıyayız. Şu anda biz takım olarak antrenman yapmıyoruz. Test de yapılmadı." diye konuştu.

SÜPER LİG TESCİL Mİ EDİLECEK? PLAY OFF OYNANIR MI?

SuperHaber'in Korona nedeniyle ara verilen Süper Lig'in geleceğiyle ilgili görüşlerini sorduğu Beşiktaş eski menajeri ve milli futbolcu Sinan Engin, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, spor yazarı Faik Gürses, teknik direktör Güvenç Kurtar, eski hakem Selçuk Dereli, spor yazarı İsmail Er, spor yazarı Bilal Meşe ve teknik direktör Metin Altınay, ligin tescili, play off oynanması ve küme düşmenin kaldırılmasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.  

Korona Virüsü'nün futbol camiasına etkisi ne olur? 

Ligler ne zaman başlar? 

Süper Lig bu şekilde tescil edilmeli mi?

Süper Lig, play off sistemiyle mi tamamlanmalı? 

Ligden düşme kaldırılır mı?

Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası, futbol camiasının özel açıklamalarıyla SuperHaber YouTube kanalında... 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Süper Lig tescil edilmeli mi? Play Off oynanmalı mı? Futbol camiası SuperHaber'e konuştu, Terim'e mesaj gönderdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Fatih Terim TFF Korona Fenerbahçe Beko Abdurrahim Albayrak Koronavirüsü corona
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.