Süper Lig takımında flaş ayrılık! 2 maçta 10 gol yedi, maç sonu istifa etti

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda 4-0 Başakşehir'e kaybeden Kasımpaşa dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe'ye 6-0'lık skorla mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Kasımpaşa ligin ilk iki haftasında kalesinde toplamda 10 gol görmüş oldu. Alınan kötü sonuçların ardından Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Fenerbahçe maçının ardından yönetime istifasını sunduğu bilgisine ulaşıldı.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 6-0 mağlup oldu.

A Spor'un haberine göre, Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu karşılaşmanın ardından yönetime istifasını sundu.

MAÇIN ARDINDAN NE DEMİŞTİ:

Basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, maçı değerlendirmenin kendi adına kolay olmadığını söyleyerek, “Erken gelen bireysel hatadan yediğimiz ilk gol sonrasında 15. dakikada 10 kişi kaldık ve bizim adımıza maç bitti. Güçlü bir takım Fenerbahçe. Bireysel yetenekleri çok yüksek oyunculardan kurulu. Bu tarz güçlü takımlara karşı kadro kalitesinde 10 kişi kaldığımızda çok zorlandık. Ayakları iyi olan etkili bir takım. Kendi adımıza sıkıntılı bir maç oldu. Öncelikle camiamızdan kendi adıma özür diliyorum. Çok fazla değerlendirilebilecek bir şey yok bizim adımıza. Kötü bir maç oldu. Umarım en kısa zamanda telafisi olacaktır” dedi.

Sami Uğurlu, istifa ettiği yöndeki sorulara ise cevap vermek istemediğini söyledi.

Süper Lig takımında flaş ayrılık! 2 maçta 10 gol yedi, maç sonu istifa etti ile ilgili etiketler Kasımpaşa Fenerbahçe Süper Lig 2.Hafta Maçı Sami Uğurlu İstifasını sundu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.