Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un gelecek sezondaki yeni Edin Visca'sı Cristian Tello olacak

Şampiyon Trabzonspor ikinci Edin Visca'sını İspanya'da buldu. Sezonu rüya gibi bir törenle noktalandıran bordo-mavililer yeni sezona da fırtına gibi başlamak için harekete geçti. Edin Visca etkisi yaratacak yıldız isimle el sıkışan Trabzonspor'da yeni imza an meselesi. Trabzonspor, Real Betis'in yıldızı Cristian Tello ile söz kesti.

Fırtına yeni Edin Visca'sını İspanya'dan getiriyor. Akşam'da yer alan habere göre; yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başlayan Trabzonspor, Real Betis'in yıldızı ile söz kesti. Transferi İspanyol basını açıkladı.

YENİ VISCA, CRISTIAN TELLO OLACAK

Süper Lig'de perde yavaş yavaş kapanırken gözler transfer dönemine çevrildi. Ekonomik sıkıntıları bulunan kulüpler de ağırlığı bonservisi elinde olan futbolculara verdi. Trabzonspor, uzun süredir Real Betis forması giyen Cristian Tello ile ilgileniyordu. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla pazarlıklar sürerken İspanyol basınından flaş bir iddia geldi.

GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ

Buna göre; Galatasaray adına bazı temsilciler, tecrübeli futbolcunun menajeriyle temasa geçti. Tello'nun mukavelesi biteceği için, kulübüyle pazarlık yapılmasına gerek bulunmuyor. Ancak Tello konusundaki istekli kulüpler sadece Trabzonspor ve Galatasaray değil. İspanya'dan Real Sociedad da nabız yokluyor. Aynı zamanda birkaç Arap takımının da onunla ilgilendiği belirtildi.

CRISTIAN TELLO'NUN KARNESİ

Bu sezon 22 La Liga karşılaşmasına çıkan İspanyol futbolcu, 2 gol 2 asistlik performans gösterdi. Sezon içinde Real Betis ona birkaç kez yeni mukavele teklifinde bulundu, ancak oyuncu bunu kabul etmedi ve sezon sonunda boşa çıkacak. Ona en yüksek yıllık ücret teklifini yapacak ekip, tecrübeli yıldızı da resmen renklerine bağlayacak.

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un gelecek sezondaki yeni Edin Visca'sı Cristian Tello olacak ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Cristian Tello Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.