Süper Lig Şampiyonluğu'ndan 2. Lige... Bursaspor Spor Toto 1. Lig'e Veda Etti!

12 yıl önce Süper Lig Şampiyonu olan Bursaspor tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Spor Toto 1. Lig 37. haftasında karşılaştığı Royal Hastanesi Bandırmaspor'a 4-2 yenilen Bursaspor Spor Toto 1. Lige veda etti.

2009-2010 sezonu Süper Lig Şampiyonu, Türkiye'nin 5. büyük takımı Bursaspor mücadele ettiği Spor Toto 1. Lig'e veda etti. Bugün oynanan Royal Hastanesi Bandırmaspor mücadelesini 4-2 kaybeden yeşil beyazlı kulüp ligden düştü.

Türkiye'nin en iyi altyapılarından birisine sahip olan ve milyonlarca taraftarının her maç stadı doldurduğu Bursaspor'da bu sezon işler hiç iyi gitmedi.

BURSASPOR KÜME DÜŞTÜ!

Spor Toto 1. Lig'e veda etmesi kesinleşen Bursaspor'da taraftar da isyan etti. Twitter'da #Bursaspor etiketiyle isyan eden Bursasporlu taraftarlar hem yönetime hem de sahadaki futbolculara isyan etti.

Süper Lig Şampiyonluğu'ndan 2. Lige... Bursaspor Spor Toto 1. Lig'e Veda Etti!

Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşması sonrası yapılan basın toplantısına Bursaspor'dan bir yetkili katılmadı. Öte yandan Bursaspor'da taraftar Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek takım otobüsünü beklemeye başladı. Ayrıca Çevik Kuvvet dahil olmak üzere bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Süper Lig Şampiyonluğu'ndan 2. Lige... Bursaspor Spor Toto 1. Lig'e Veda Etti! ile ilgili etiketler Bursaspor Spor Toto 1. Lig küme düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.