Süper Lig maçları şifresiz mi? Bein Sports şifresiz mi olacak?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu açıklamasında, Süper Lig maçları konusunda TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Group CEO'su Yousef Al-Obaidly’in anlaşma sağladığını duyurdu. Süper Lig maçları şifresiz mi? Bein Sports şifresiz mi olacak? İşte detaylar…

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, TFF ile Bein Sports’un Süper Lig maçları konusunda anlaşmaya vardıklarını resmen duyurdu.

Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamada, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Group CEO'su Yousef Al-Obaidly ile Bakanlığımızda bir araya geldik. TFF ile beIN SPORTS arasında anlaşma sağlandığı bilgisini paylaşmak isterim. Her iki tarafa da teşekkür eder, Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ?

Futbolun heyecanının yaşandığı Bein Sports kanalında Süper Lig maçları şifresiz olarak ekranlara gelmemekte. Bunun için Digiturk’un avantajlı dünyasından kendinize en uygun paketi seçerek Süper Lig maçlarını izleme imkanına sahipsiniz.

Süper Lig maçları şifresiz mi? Bein Sports şifresiz mi olacak? ile ilgili etiketler Süper Lig beIN Sports TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.