Süper Lig hakemleri için koronavirüs kararı! Hazırlıklar yoğun bir şekilde sürdürülüyor...

Çin'den başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle her ülke liglerle ilgili kararlarını duyururken o soru da cevap buldu.

Liglerle ilgili alınan karara göre yolculuklar ekip halinde yapılacak olup, uzak mesafeli seyahatler ise sıkı tedbirler altında uçakla yapılacak.

HAKEMLER İÇİN EĞİTİM ÇALIŞMALARI DA YAPILACAK

Merkez Hakem Kurulu 5 Haziran’da başlayacak uygulama için ‘Üst Klasman Hakemleri’ ile tek tek görüşmelerini sürdürürken, karantina günleri için de hazırlıklar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Süper Lig hakemleri için koronavirüs kararı! Hazırlıklar yoğun bir şekilde sürdürülüyor...

Riva’da yapılacak fiziksel çalışmaların yanı sıra hakemler için eğitim çalışmaları da yapılacak. Bu uygulamanın tamamlanmasıyla birlikte diğer hakemler de yine benzer bir şekilde Riva’da kampa alınacak.

ÇALIŞMALAR EVDE SÜRDÜRÜLÜYORDU

Salgın nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından takımlar saha antrenmanlarına başlarken, hakemler MHK’nın belirlediği program dahilinde sezonun geri kalanı için evde çalışmalarını sürdürüyordu.

Süper Lig hakemleri için koronavirüs kararı! Hazırlıklar yoğun bir şekilde sürdürülüyor... - Resim : 2

Süper Lig hakemleri için koronavirüs kararı! Hazırlıklar yoğun bir şekilde sürdürülüyor... ile ilgili etiketler Süper Lig Koronavirüs Korona futbol covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.