Süper Lig ekibi Hatayspor'un yeni teknik direktörü Serkan Özbalta oldu iddiası

Süper Lig ekibi Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan'dan boşalan görev için Serkan Özbalta ile anlaşmaya vardı. Daha önce 2020-2021 sezonunda Manisa FK’da teknik direktörlük yapan 43 yaşındaki teknik adam, son olarak 4 Şubat 2022’de Altay SK teknik direktörlüğüne getirilmiş bu takımda toplamda 7 maça çıkmıştı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, teknik direktör Serkan Özbalta ile prensipte anlaştı. Vole'nin haberine göre teknik direktör Ömer Erdoğan'la sezon sonunda yollarına ayıran Akdeniz temsilcisi, Serkan Özbalta ile anlaşmaya vardı.

Serkan Özbalta, bu sezon Altay'da 7 maçta görev aldı. Özbalta yönetiminde İzmir ekibi 3 galibiyet, ikişer beraberlik ve mağlubiyet aldı.

Süper Lig ekibi Hatayspor'un yeni teknik direktörü Serkan Özbalta oldu iddiası ile ilgili etiketler Süper Lig Altay Hatayaspor Serkan Özbalta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.