Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e teknik direktörlük için Andrea Pirlo iddiası

Sezonun bitimiyle kulüp başkanı Süleyman Hurma ile Volkan Demirel arasında geçen görüşmede karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı çıkmıştı. 40 yaşındaki teknik adamın 2 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın yollar erken bir şekilde sonlandırılmıştı. Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörlük için Andrea Pirlo ile temasa geçtiği öne sürüldü.

Sezonu Volkan Demirel ile tamamlamasının ardından genç teknik adamla yollarını ayıran Fatih Karagümrük için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Fatih Karagümrük, sezonun bitmesinin ardından genç teknik adam Volkan Demirel ile yollarını ayırmıştı. Volkan Demirel, "Fatih Karagümrük Kulübü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile başkan Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaşlarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

Sporx'in  İtalyan medyasından derlediği haber göre;  Fatih Karagümrük ve Pirlo görüştü. Gazeteci Alfredo Pedulla, İstanbul ekibinin, Andrea Pirlo ile temaslara başladığını öne sürdü.Teknik direktörlük kariyerine Juventus'un 23 Yaş Altı takımında başlayan Andrea Pirlo, 2020-2021 sezonunda ise A Takım'ı çalıştırmıştı. Pirlo'nun idaresindeki Juventus, o sezonu 78 puanla 4. sırada tamamlamıştı.

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e teknik direktörlük için Andrea Pirlo iddiası ile ilgili etiketler Süper Lig andrea pirlo fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.