Süper Lig 6. hafta puan durumu

Süper Lig 2020-2021 sezonunda 6. hafta iki maç dışında tamamlandı. Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. İşte, Süper Lig’de 6. hafta toplu sonuçları, puan durumu ve 7. hafta maçları fikstürü…

Süper Lig’de 6. hafta maçları devam ediyor. 25 Ekim Pazar akşamında haftanın önemli maçında Fenerbahçe kendi sahasında konuk ettiği Trabzonspor’u 3-1 devirerek lideri takibini sürdürdü. Lider Alanyaspor ise evinde Karagümrük engelini 2-0 ile geçti.

3. sırada yer alan Galatasaray, zorlandığı maçta deplasmanda Erzurumspor’u Falcao ile 2+1 devirmeyi başarırken çıkışta olan Başakşehir’de sahasında Antalyaspor’u 5-1 mağlup etti. Teknik heyet ve oyuncularında koronavirüs testi pozitif çıkan Hatayspor’un Ankaragücü maçı ise ileri bir tarihe ertelendi.

Süper Lig 6. hafta puan durumu

26 Ekim Pazar akşamında Denizlispor – Beşiktaş ve Sivasspor ve Çaykur Rizespor maçları ile 6. hafta tamamlanmış olacak. İşte Süper Lig’de 6. hafta güncel puan durumu.

Süper Lig 6. hafta puan durumu - Resim : 2

SÜPER LİG 7. HAFTA FİKSTÜRÜ

30 Ekim / Fatih Karagümrük – Erzurumspor
30 Ekim / Trabzonspor – Kasımpaşa
31 Ekim / Gençlerbirliği – Gazişehir Gaziantep
31 Ekim / Göztepe – Alanyaspor
31 Ekim / Galatasaray – Ankaragücü
1 Kasım / Çaykur Rizespor – Kayserispor
1 Kasım / Konyaspor – Başakşehir
1 Kasım / Beşiktaş – Yeni Malatyaspor
2 Kasım / Hatayaspor – Sivasspor
2 Kasım / Antalyaspor – Fenerbahçe
BAY: Denizlispor

Süper Lig 6. hafta puan durumu ile ilgili etiketler Süper Lig puan durumu toplu sonuçlar Süper Lig Fikstür
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.