Süper Lig 22 takıma mı çıkıyor? Karagümrük Başkanı açıkladı!

Süper Lig 22 takıma mı çıkıyor? Geçtiğimiz günlerde TFF 1. Lig Play-off maçında Adana Demirspor'u penaltılar sonucu 5-6 yenerek Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan Fatih Karagümrükspor'un Başkanı Süleyman Hurma, Süper lig ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan Fatih Karagümrükspor'un Başkanı Süleyman Hurma, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Süper Lig'in 22 takımla oynanıp oynanmayacağı ile ilgili açıklamada bulundu.

Süleyman Hurma'nın açıklamaları şöyle:

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Bu kulübü aldığımda bir röportajım vardı, 'Karagümrüklüler bayraklarını sandıklardan çıkarsınlar. Biz, bu tarihi kulübü Avrupa kupalarında yarışır hale getireceğiz.' diye. Şükürler olsun o yolda emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu. Hurma sözlerine şöyle devam etti:

"Adana Demirspor'a karşı kazanmak kolay değildi. Nitekim son penaltıyla oldu. Onlar da kazanabilirdi, biz kazandık. Onlara da önümüzdeki sezon için başarılar diliyorum. Hoş ve güzel bir şey bizim için ama çok da abartmamamız lazım. Her bir başarı, bir üst seviyeye meydan okumaktır. Şu anda daha üst bir seviyeye geldik, oraya hazır olmamız lazım. Süper Lig'e renk katacağımızı, çetin bir takım olacağımızı düşünüyorum. Fatih Karagümrük'te kısa vadeli hedefimiz, Avrupa kupalarına katılan bir takım olmak. Uzun vadeli hedefimiz de uluslararası bir başarı elde etmek. Buranın bir ruhu var, tarihi bir dokusu var. Burası olsun çok isterim. Çeşitli sebeplerden olamıyorsa da, İstanbul'un herhangi bir yerinde Karagümrüklülerin bir stadı olsun istiyorum. 7-8 oyuncumuz ciddi şekilde büyükler, yurt dışı ve diğer kulüpler tarafından isteniyor. Yerini dolduramayacağımız oyuncuyu bırakmamız mümkün değil. Bazı oyuncularımız, bu ligi bile domine edebilecek futbolcular. Kendimizi çok iyi kontrol etmemiz lazım."

Süper Lig 22 takıma mı çıkıyor? Karagümrük Başkanı açıkladı! ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu futbol fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.