Süper Kupa'da kimler oynayacak?

Galatasaray dün akşam Ziraat Türkiye Kupasını müzesine götürdü. Ligde de şampiyonluğa oynayan Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından "Ligde de şampiyon olursa Süper Kupa'da kimler oynayacak?" sorusunu akla getirdi. İşte cevabı...

Statüye göre lig şampiyonu ile Türkiye Kupası'nı alan ekipler Süper Kupa Finali'ni oynuyor. Türkiye Kupası'nda zafer Galatasaray'ın olduğu için ilk finalist belli.

İkinci finalist Süper lig yarışı sonunda belli olacak. Şampiyon takım ikinci finalist olarak Süper Kupa oynamaya hak kazanacak..

Ancak Galatasaray'ın şampiyonluğu halinde durum değişecek. Galatasaray, Süper Lig'de de zafere ulaşırsa, statü gereği Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynadığı rakiple yeniden Süper Kupa'da karşılaşacak.

Buna göre Galatasaray Süper Lig'i de kazanırsa Akhisarspor ile Süper Kupa'da yeniden karşılaşabilecekler.

Süper Kupa'da kimler oynayacak? ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.