Süper Kupa heyecanı yarın akşam!

Galatasaray ile Akhisarspor arasındaki Süper Kupa karşılaşması yarın akşam saat 20:45'de Konya'da oynanacak. Mücadele edecek iki takımında kadroları belli oldu.

Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı 5 Ağustos Pazar günü oynanacak. Saat 20:45'te başlayacak mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’de sezon öncesi Türkiye Kupası’nın son şampiyonu olarak pazar günü son lig şampiyonu Galatasaray’la Konya’da Süper Kupa Finali’ne çıkacak Akhisarspor, bir ilki daha başarmayı hedefliyor. Geçen sezon yarı finalde Galatasaray, finalde ise Fenerbahçe’yi geçerek tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı kazanıp UEFA Avrupa Ligi’ne gitme hakkını elde eden Akigo, yeni sezona da kupayla başlamak istiyor. Erzurum ve Avusturya kamplarının ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde final hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Saffet Susic, "Süper Kupa’da neden yeni bir sürpriz olmasın" dedi.

GALATASARAY'IN, AKHİSARSPOR MAÇI KAMP KADROSU:

Fernando Muslera, Mariano Filho, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Henry Onyekuru, Lionel Carole, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Doğancan Davas, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Süper Kupa heyecanı yarın akşam! ile ilgili etiketler Galatasaray Akhisarspor süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.