Süper Kupa Finali Hangi Kanalda? UEFA Süper Kupa Finali Chelsea-Villarreal maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi şampiyanu Chelsea ile Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal arasında bu akşam saat 22:00'da oynanacak UEFA Süper Kupa Finali öncesi taraftarların meraklı arayışı başladı. Rus hakem Sergei Karasev'in yöneteceği maçta İspanyol ekibi ilk finalinde başarıya gitmek istiyor. Peki UEFA Süper Kupa Finali hangi kanalda?

Süper Kupa Finali hangi kanalda merak ediliyor. Bu akşam saat 22:00'da başlayacak olan ve iki şampiyonu karşı karşıya getirecek olan maçta hakem ise Rusya Federasyonu'ndan Sergei Karasev olacak. Peki UEFA Süper Kupa Finali Chelsea-Villarreal maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak?

SÜPER KUPA FİNALİ HANGİ KANALDA?

Chelsea-Villarreal ilk 11'leri:

Chelsea: Mendy, Chalobah, Rüdiger, Zouma, Alonso, Hudson-Odoi, Kovacic, Kante, Ziyech, Havertz, Werner.

Villarreal: Asenjo, Pau Torres, Albiol, Foyth, Pedraza, Capoue, Trigueros, Alberto Moreno, Dia, Pino, Gerard Moreno

Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta oynanacak olan Chelsea-Villarreal Süper Kupa Finali saat 22:00'da Exxen Dijital Platformu ile TV8,5'tan naklen yayınlanacak.

Süper Kupa Finali Hangi Kanalda? UEFA Süper Kupa Finali Chelsea-Villarreal maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi UEFA süper kupa finali hangi kanalda UEFA süper kupa finali hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.