Sunucu Seda Akgül simit açıklamasıyla gündem olan Hülya Avşar'ı çok ağır eleştirdi

Sunucu Seda Akgül, “Gerekirse simit yenecek ama bu günler kolay atlatılacak” sözlerine gelen tepkiler sonrası yeniden bir açıklama yapan Hülya Avşar'ı ağır eleştirdi. Açıklamaları yüzünden günlerdir eleştiri oklarının hedefi olan Avşar için ünlü sunucu Akgül, 'Güzel olan bir kadın için yattığı yerden para kazanmak çok kolay' diyerek şoke etti.

Ülkenin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı yorumlarla gündem olan Hülya Avşar hala günlerdir magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. ''Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz' falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak.'' şeklindeki açıklamalarıyla büyük tepki toplayan 58 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu sessizliğini bozarak yeni bir açıklamada bulunmuştu.

Eleştiriler karşısında yeni bir açıklama yapan Avşar, şu ifadeleri kullanmıştı: "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı. Hala da kazanıyorum. Bunu hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır ne konuşma özgürlüğü... Diyeceğim şu ki 'Gerekirse simit yiyeceğiz ama bu günleri beraber atlatacağız. Hülya Avşar."

 Sunucu Seda Akgül simit açıklamasıyla gündem olan Hülya Avşar'ı çok ağır eleştirdi

'İNSAN HER ŞEYDEN ÖDÜN VERİRSE PARA KAZANMAK KOLAY'


İkinci açıklamasıyla da gündem olan Avşar'ı ünlü sunucu Seda Akgül ağır eleştirdi. Bir Instagram sayfasından paylaşılan Avşar'ın yeni açıklamasının altına Seda Akgül şu yorumu yaptı:

''İnsan herşeyden ödün verirse, özellikle zamanında güzel olan bir kadın üçün para kazanmak çok kolay. Hem de yattığı yerden… Ayrıca simit de 2 TL’den 4 TL’ye çıktı. İnsanlar 75 krş kar etmek için 3 km ekmek kuyruğunda… Simit de pasta sayılır artık. Yarım simit satılıyor, haberi var mı???''

Sunucu Seda Akgül simit açıklamasıyla gündem olan Hülya Avşar'ı çok ağır eleştirdi


Seda Akgül'ün sert açıklamarının ardından gözler Hülya Avşar'a çevrildi. Seda Akgül'ün yaptığı yorumlar binlerce kişi tarafından beğeni yağmuruna tutulurken Aşvar kızının kendisiyle ilgili bu sözler karşısında ne cevap vereceği merak konusu oldu.

 

Sunucu Seda Akgül simit açıklamasıyla gündem olan Hülya Avşar'ı çok ağır eleştirdi ile ilgili etiketler Hülya Avşar Seda Akgül simit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.