Sunucu Öykü Serter hakkında soruşturma başlatıldı! 

İzmir depreminin ardından paylaşımda bulunan Öykü Serter'in gönderilerinin provokatif olduğunu gerekçe gösteren bir vatandaş, sunucudan şikayetçi oldu. Hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlatılan Serter, konuya ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

Uzunca bir dönemdir ekranlarda sunduğu programlarla adından söz ettiren Öykü Serter, 30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremindenin ardından Twitter hesabından yaptığı gönderiler nedeniyle başı derde girdi.

Sunucu Öykü Serter hakkında soruşturma başlatıldı! 

HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİKTEN DOLAYI SEVK EDİLİYOR

Sabah'taki habere göre, Serter, İzmir depreminden sonra devlet görevlilerinin de aralarında bulunduğu birçok kişiyi itham altında bırakacak söylemlerde bulunmuştu. Harekete geçen emniyet güçleri, paylaştığı mesajlarla halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği belirlenen ünlü sunucuya ilişkin araştırma raporu düzenledi.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Serter'in yaptığı gönderilerin görüntülerine yer verilen raporda, ünlü sunucuyu kimliği belirsiz bir vatandaşın ihbar ettiği anlatıldı. Hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlatılan Serter'in devlet büyüklerini küçük düşürdüğü, hedef gösterdiği, halkı tahrike getirdiği ifade edildi. Emniyet güçleri hazırladığı raporu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Kendisiyle ilgili çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Serter, "Şereftir" açıklamasında bulundu.

ÖYKÜ SERTER HAKKINDA

26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya gelen Öykü Serter, sırasıyla TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim gören 45 yaşındaki Öykü Serter ayrıca kurbağalama branşında yüzücüdür. Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu. 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.

ÖYKÜ SERTER'İN SUNUCULUK YAPTIĞI PROGRAMLAR

2018 Survivor Panorama
2016 Göz6 Panorama
2016 Göz6
2016 İşte Benim Stilim
2016 Fenomen
2015 Rising Star Türkiye
2014 Bu Tarz Benim
2011 Star Akademi
2010 Bank Asya 1.Lig Günlüğü
2010 MasterChef Türkiye
2007 Acemi Birlik
2006 B.U.M.
2006 Anadolu Rüzgarı
2004 Akademi Türkiye
2001 Biri Bizi Gözetliyor

Sunucu Öykü Serter hakkında soruşturma başlatıldı!  ile ilgili etiketler soruşturma öykü serter sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.