Sunucu Kadir Ezildi düğün salonunda doğum günü partisi yaptı

FOX TV'de ekrana gelen 'En Hamarat Benim' isimli yarışma programının sunucusu Kadir Ezildi, yeni yaşını büyük bir organizasyonla kutladı. Doğum gününden günler önce davetiye bastırıp dağıtan Ezildi, düğün salonunda doğum günü partisi düzenleyip takı töreni yaptı.

'En Hamarat Benim' programının sempatik sunucusu Kadir Ezildi 25'nci yaşını büyük bir parti ile kutladı. Partinin sunuculuğunu ünlü radyocu Doğancan Özadlı'nın yaparken, şarkıcı Tarık Mengüç ise doğum gününde sahne aldı.


DOĞUM GÜNÜNDE TAKI TÖRENİ YAPTI

Genç sunucu Kadir Ezildi, günler öncesinde doğum günü için davetiye bastırdığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Ezildi, dün akşam düğün salonunda doğum günü partisi düzenledi.


Dansöz’den dev pasta kesimine kadar her şeyin olduğu partide ilginç anlar yaşandı. Hediyelerin para, altın ve döviz olduğu doğum gününde takı töreni düzenlendi. Düğün gibi doğum günü yapan sunucu tüm sevdikleriyle salonda saatlerce eğlenip dans etti.

Sunucu Kadir Ezildi düğün salonunda doğum günü partisi yaptı

Giriş müziğinden, pasta kesimine ve takı törenine kadar her şeyin yer aldığı parti için 'Kadir doğum günü değil düğün yapmış' yorumlarına neden oldu.

Sunucu Kadir Ezildi düğün salonunda doğum günü partisi yaptı ile ilgili etiketler Kadir Ezildi Doğum günü Düğün Parti En Hamarat Benim takı töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.