Sunucu Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı! İşte güzelleşmek için ödediği miktar

Sosyal medyadaki cesur paylaşımları ile adından söz ettiren 33 yaşındaki sunucu Hande Sarıoğlu, Ekşi Sözlük yazarlarının sorularını yanıtladı. Cüretkar pozlarına gelen yorumlardan artık sıkıldığını söyleyen Saroğlu, özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. Sarıoğlu yaptırdığı estetik operasyonlara ne kadar para harcadığını da açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı kalça dansı nedeniyle Habertürk’teki işinden kovulan Hande Sarıoğlu, kariyerine YouTube'dan çektiği videolarla devam ediyor. Sosyal medyada yapmış olduğu cüretkar paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Sarıoğlu kendisine gelen soruları yanıtladı. Hakkında yapılan yorumlar karşısında Sarıoğlu, ''Cüretkarlık meselesini fazla abartıyorsunuz. Her yer meme dolu zaten.'' dedi.

''BENİ HAYAL EDİYORSANIZ HAYALLERİNİZDE KALIR ANCA''

Kayıtlı yazarların yorumlarını içeren bir katılımcı sözlük olan Ekşi'de özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Sarıoğlu, ''Sosyal medya g***t ve meme dolu. Ben bir şey paylaşınca ilk defa bir şey görmüş gibi neyi abartıyorsunuz? Sanki bir bizde var. Bir kadın olarak beni hayal ediyorsanız, hayallerinizde kalır, bakarsınız anca. Gidip de dışarıda bir kadına zarar vereceğinize beni hayal edebilirsiniz tamam mı? Problem değil.'' ifadelerini kullanarak sitemde bulundu.


''MEME ESTETİĞİNE 5 SENE ÖNCE 18 BİN TL VERDİM''

''Memelerinin bakımını nasıl yapıyorsun?'' sorusuna da cevap veren Sarıoğlu geçirdiği estetik operasyonlara ne kadar ödediğini açıkladı. Güzel sunucu, ''Arkadaşlar ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. FOX TV'de sunduğum 'Kaç Para Kaç' programından aldığım parayla, gittim memelerimi yaptırdım. Ben o zaman 18 bin TL verdim. Şimdi yaptırmaya kalksan yüz bin tutar. Ne kadar değerlendi görüyor musun? Bir dolar bir de benim memelerim!'' yanıtını verdi.

Youtube kanalında program yapan Sarıoğlu son olarak partneri Ertan Süzgün ile kavga ettiğini ve bundan böyle tek başına olacağını söylemişti. Ünlü isim Türkiye’de kadın sunucuların hanım hanımcık olması gerektiği kuralını yıkmak istediğini belirtimişti.

Habertürk'teki işinden dans ettiği için ayrılmak zorunda kalan Sarıoğlu daha önce de "Benim alın ve göz kenarlarımda botox, dudaklarımda dolgu var" itirafında bulunmuştu.

İşte Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali:

Sunucu Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı! İşte güzelleşmek için ödediği miktar

Sunucu Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı! İşte güzelleşmek için ödediği miktar - Resim : 2

Sunucu Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı! İşte güzelleşmek için ödediği miktar - Resim : 3

 

Sunucu Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı! İşte güzelleşmek için ödediği miktar ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya Ekşi Sözlük Hande sarıoğlu estetiksiz hali son hali estetik operasyon meme estetiği
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.