"Sünnetçiye yaklaşırken ne hissettiysem onu hissettim"

Fatih Portakal'ın emekliye ayrılıp Fox TV Ana Haber'i bırakmasının ardından bu göreve gazeteci Selçuk Tepeli getirilmişti. Tepeli, ilk kez bugün Ana Haber ile ekrana geldi. Twitter için #Hiçkimse etiketini seçen, sosyal medya hesabından da "Ben kim miyim? Hiç kimseyim!" paylaşımı yapan Tepeli, ana habere de bu mesaj ekseninde yaptığı konuşma ile giriş yaptı. Heyecanlı olmadığını söyleyen Tepeli, yaşadığı duyguyu ise "Sünnetçiye yaklaşırken ne hissettiysem onu hissettim" sözleriyle izah etti.

Fox TV Ana Haber'de 7 Eylül itibariyle yeni bir dönem başladı. 

Bilindiği gibi Fatih Portakal yıllarca sunduğu ana habere uzun tatilin ardından emeklilik kararı alarak veda etmişti. 

Fox Haber yönetimi tarafından Portakal'ın yerine ana haberi gazeteci Selçuk Tepeli'nin sunacağı duyurulmuştu.

Tepeli'nin ana haberdeki ilk günüydü bugün. Değilim dese de heyecanlı olduğu görülen Tepeli, konsept olarak da ana habere toplumda kendini önemli göstermek isteyen kişilerin kullandığı "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" sorusuna karşı geliştirdiği söylemi anlatarak giriş yaptı. Sosyal medya etiketi olarak da #Hiçkimse'yi tercih eden Tepeli, sosyal medya hesabından da paylaştığı "Ben kim miyim? Hiç kimseyim!" mesajı üzerinde bir konuşma gerçekleştirerek hayata bakışını özetledi. 

 

Sosyal medyadan gelen heyecanlı mısınız sorularına ise ilginç bir benzetmeyle yanıt verdi. Heyecanlı olmadığını belirten Tepeli, "Sünnetçiye yaklaşırken ne hissettiysem onu hissettim" diyerek duygularını açıkladı. 

Fox Ana Haber'in bir de konuğu vardı. Fatih Portakal emekli olarak veda ettiği programda Selçuk Tepeli'nin ilk konuğu oldu. Portakal bu buluşmayı sosyal medyadan "Ve gün birinde @foxhaber’e konuk olarak gelmek de varmış. @selcuktepeliofficial ile haberde birlikte olacagız. Başarılar dliyorum." sözleri ile duyurdu.

"Sünnetçiye yaklaşırken ne hissettiysem onu hissettim" - Resim : 2

"Sünnetçiye yaklaşırken ne hissettiysem onu hissettim" ile ilgili etiketler Fox Ana Haber Fatih Portakal selçuk tepeli sünnetçi Ben kim miyim? Hiç kimseyim!

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.