Sümüklü Serdar'dan hadsiz sözler

Halk TV ekranlarının kadrolu doktorlarından olan Serdar Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulundu. Canlı yayında görgü kurallarından bihaber burnunu temizleyen Serdar Savaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önceden aşı yaptırdığını iddia etti ve 'ödlek' ifadesini kullandı. Savaş'ın bu sözleri büyük tepki çekti.

CHP'li belediyeler tarafından finanse edildiği bilinen Halk TV ve KRT TV ekranlarında sık sık boy gösteren Dr. Serdar Savaş, sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi.

Instagram hesabından yaptığı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptırdığı Çin aşısının gerçek olmadığını öne süren skandal ifadeler kullandı.

'ERDOĞAN GEÇMİŞTE AŞI OLDU' 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüsün ilk aylarında halkın arasına karışmadığını öne süren Savaş, geçmiş tarihlerde BionTech aşısı olduğunu iddia etti.

Türkiye'ye ekim ayının başında 25 bin doz BionTech aşısı geldiği bilgisine ulaştığını söyleyen Savaş, bu aşının bin 500 - 2 bin dozunun kullanıldığını ifade etti.

HADSİZ SÖZLER: ERDOĞAN ÖDLEK BİR ADAMDIR

Sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadeler kullanan Savaş, "Bunun dışında biz RTE'nin ne kadar korkak bir adam olduğunu biliyoruz. Güneydoğu'da falan siperlere girin veya bu hastalık ilk çıktığında saraya sinek bile girmiyordu, kimseyle görüşmüyordu, ürkek bir kardeşimiz. Şimdi bu ürkek kardeşimiz birden bire camilere gitmeye başladı, cumalara gitmeye başladı, alışverişlere çıkmaya başladı. Pestilin faydalarından falan bahsetmeye başladı. Araplarla yemekler düzenledi, insanlarla yanyana burun buruna maskesi yok bir şeyi yok. Bugün hastaneye gitti insanlarla yanyana burun buruna. Şimdi bu Erdoğan'ın tipik bir davranışı değil. Erdoğan ödlek bir adamdır." diye konuştu.

Sümüklü Serdar'dan hadsiz sözler - Resim : 2

Canlı yayında burnunu temizleyen Savaş,  sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi birden bire bu adama nasıl bir cesaret geldi kardeşim. Hastalıktan korkmamaya başladı. Korkmaması içni ne yapması lazım, kanında antikor oluşması lazım. Onun için ben Erdoğan, BionTech aşısı olmuştur diyorum. Hayır olmadım diyorsa hemen ilk uçakla geleyim Ankara'ya kanını alıyım antikor bakayım demiştim. Aşıyı bugün olduğunu söylüyor ya ben ona bakıp kanında ne kadar eski tip antikor, yani önceden yapılmış aşıya bağlı antikor oluştuğunu yarın da söyleyebilirim."

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Savaş'ın hadsiz sözlerinin yer aldığı videoyu sosyal medyada paylaşan yüzlerce kişi sert ifadelerle tepkisini dile getirdi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMUŞTU

Doktor Serdar Savaş daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklamıştı. Savaş, açıklamasında Hz. Muhammed'in ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını yapacağını söylemişti.

 

Sümüklü Serdar'dan hadsiz sözler ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video serdar savaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.