Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau iddiası... "Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor"

Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau iddiası... "Morutan çok yetenekli bir oyuncu ama yavaş, hızı düşük ve düşük hızlı futbolcular Türkiye'de oynayamıyor. Cicaldau orada henüz tükenmiş değil ama kötü gidiyorlar. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor. Morutan ve Cicaldau, sezon başında büyük umutlarla getirildiler ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için büyük pişmanlık."

Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Bu yaz Fatih Terim'in isteğiyle transfer edilen Romanyalı futbolcular, Torrent'in teknik direktörlüğe getirilmesiyle gözden düşmüştü.

Türkiye'de son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Romen teknik direktör Marius Sumudica, vatandaşlarının geleceğine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Romanya'da Digisport'a konuşan Sumudica, "Morutan ve Cicaldau'nun durumu kötü. Morutan çok yetenekli bir oyuncu ama yavaş, hızı düşük ve düşük hızlı futbolcular Türkiye'de oynayamıyor. Cicaldau orada henüz tükenmiş değil ama kötü gidiyorlar. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor. Morutan ve Cicaldau, sezon başında büyük umutlarla getirildiler ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için büyük pişmanlık" dedi.

4.1 milyon euroya transfer edilen Olimpiu Morutan, Galatasaray'da bu sezon oynadığı 35 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı.

6.5 milyon euroya alınan Cicaldau ise bu sezon Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 32 maçta 5 gol attı ve 2 asist kaydetti.

Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau iddiası... "Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor" ile ilgili etiketler Galatasaray Olimpiu Moruţan Alexandru Cicaldau Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.