Sumru Yavrucuk sahnede yaşadığı dehşeti anlattı!

Muğla'da sahnelediği oyun sırasında yanlışlıkla su yerine antifriz isimli kimyasal maddeyi içerek zehirlenen oyuncu Sumru Yavrucuk, durumunun iyi olduğu açıkladı.

Bodrum Heredot Kültür Merkezi'nde oynayacağı tiyatro oyunu öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Sumru Yavrucuk, yanlışlıkla kamyon şoförünün masaya koyduğu kimyasal maddeyi içerek zehirlendiğini ifade etti.

ŞOFÖRÜN BİDONU SAHNE MALZEMELERİNE KARIŞTI

Yavrucuk sözlerine şu şekilde devam etti: “Sahnede talihsiz bir kaza geçirdik. Bizim eşyalarımızın arasına şoförümüzün kamyonu ile ilgili kimyasal maddeleri karışmış. Bizim dekorcu arkadaşlarımızda malzemeleri taşırken malzemelerin arasından su bidonlarımızın yerine maalesef onları taşımışlar. Bidondaki maddeyi bizim bardaklara su diye boşaltmışlar.

 Sumru Yavrucuk sahnede yaşadığı dehşeti anlattı!

"İÇTİĞİM O ANDA BÜYÜK BİR ACI HİSSETTİM"

Benimde rol icabı sürekli yaptığım bir mizansen vardır. Suyu alıyorum kafaya dikiyorum. O mizansen zamanı geldi ve bunu tereddütsüz yaptım. İçtiğim o anda büyük bir acı hissettim, bir şeyin ters gittiğini hissettim. Allah’tan ilk sahnenin sonunda oldu. 3 saniye sonra içeriye girdim ve çok kötü oldum. Bir şeylerin doğru gitmediğini anladım. Tabii ilk perdenin bitimini beklemek zorunda kaldık. Hiç kimse anlam veremedi bu duruma. Oyuncu arkadaşım Burçin Çalışkur'un başına da geldi. İkimizde ağzımızda alevlerle çıktık ve ondan sonra oyun çıkışında şoförden öğrendik.

Sumru Yavrucuk sahnede yaşadığı dehşeti anlattı! ile ilgili etiketler sumru yavrucuk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.