Sumru Yavrucuk: Artık onsuz bir dünyam yok!

Oyuncu Sumru Yavrucuk, 2015 yılında 12 yaşındaki Yağmur'a koruyucu annelik yapmaya başladı. Katarsis-Xtra programına konuşan Yavrucuk, "Artık onsuz hayal edebileceğim bir dünya yok. Ben Yağmur’u doğurmadığımı unuttum” dedi.

58 yaşındaki oyuncu Sumru Yavrucuk, 2015 yılında 12 yaşındaki Yağmur'a koruyucu annelik yapmaya başlamıştı.

İnternet programı ‘Katarsis-Xtra’ya konuşan Yavrucuk,  "İlk zamanlar sadece belli günlerde gönüllü annelik yaparım diyerek bir yurda gitmeyi düşündüm. Yağmur’u yurtta ilk defa bir tiyatro oyununun hazırlığında gördüm. O an Yağmur’dan etkilenerek sürekli görüşmek istedim. Onunla ilk tanıştığımda ilkokul ikinci sınıfa gidiyordu. İlk yuvadan çıktığımızda bana evler nasıl olur diye sordu. Bu sorusu beni çok etkilemişti. O geldiğinde evin kokusu bile değişti, yemek kokuları farklılaştı." dedi.

Sumru Yavrucuk: Artık onsuz bir dünyam yok!

'SİZ FAKİR MİSİNİZ?' DEDİ, ÇOK GÜLMÜŞTÜM

Bir seferinde dolabın kapısını açtım ve içinde genelde diyet ürünleri olduğundan bana ‘Siz fakir misiniz’ dedi. O an buna çok gülmüştüm. Yine bir gün beni aradı ve, ‘Siz şimdi evin neresindesiniz’ diye sordu. O zaman düşündüm, ‘Bir çocuk evde ne kadar yer kaplar ki’ dedim ve böylelikle onu yanıma aldım. İlk başlarda bana ‘Sumru Hoca’m’ derdi, sonra bana ‘Sumru Anne’ dedi, bambaşka bir duyguydu bu. Birbirimize duyguları öğretmeye başladık. Yağmur bana çok güzel anne olmayı öğretti, çocuğa yaklaşmanın güzelleştirici etkisini onunla öğrendim. Git gide kendimdeki değişimi fark etmeye başladım. Kan bağından çok kalp bağı bizi dünyaya bağlıyor. Artık onsuz hayal edebileceğim bir dünya yok. Ben Yağmur'u doğurmadığımı unutttum" diye sözlerine ekledi.

 

Sumru Yavrucuk: Artık onsuz bir dünyam yok! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.