Sümeyye Aydoğan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Sümeyye Aydoğan, Duy Beni adlı dizide canlandırdığı Melisa karakteri ile bilinmektedir. Dizide okul sahibinin kızı rolünde yer alan Sümeyye Aydoğan, daha öncesinde de Kırmızı Kamyon adlı yapımda Menekşe karakterine hayat vermiştir.

Duy Beni adlı TV dizisinde Melisa karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan, bir dönem Show TV’de yayınlanan Kırmızı Kamyon’da oynadığı Menekşe ile ekranlarda boy göstermiş ancak adından çok söz ettirememiştir.

Duy Beni dizisinde okul sahibinin kızı rolünde Melisa karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan, hayallerinin peşinden koşan, hırslı ve bir o kadarda sosyal medyada aktif yaşantısıyla bilinmektedir. Okulun tüm öğrencileri kendisine hayranken kendiside Kanat’a ilgi duymaktadır.

Her ne kadar Kanat bu durumdan memnun olmasa da Melisa bu ilişkiyi devam ettirmek için her türlü çabayı göstermektedir. Okulun kraliçesi konumunda olan Melisa’nın sadece kızlardan oluşan bir ayakçı takımı da vardır. Yaptığı bir hata yüzünden Kanat’ı kaybeden Melisa, onu tekrardan kazanabilmek adına mücadele verse de artık her şey bitmiş gibidir.

Sümeyye Aydoğan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Sümeyye Aydoğan Kimdir?

1997 İstanbul doğumlu olan Sümeyye Aydoğan, tiyatro ve dizi film oyuncusudur. Talento Menajerlik firmasının oyuncusu olan Sümeyye Aydoğan, çok genç bir yaşta olmasına karşın ilk olarak 2021 yılında Kırmızı Kamyon adlı dizide Menekşe karakterini canlandırmıştır.

Kariyerinde Sadakatsiz adlı yapımda kısa bir rol alan Sümeyye Aydoğan, şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni adlı gençlik dizisinde Melisa karakterine hayat vermektedir.

25 yaşında olan Sümeyye Aydoğan; 1.68 boyunda, 53 kilo ve Koç burcudur. Halen bekar olan Sümeyye Aydoğan, Instagram’da @sumeyyeaydogan_ hesabını kullanmaktadır.

Sümeyye Aydoğan Oynadığı Diziler ve Filmler

• Akif (Sinema Filmi) 2022
• Duy Beni (Melisa, TV Dizisi) 2022
• Sadakatsiz (Ceren, TV Dizisi) 2021
• Geçen Yaz (Oya, Sinema Filmi) 2021
• Kırmızı Kamyon (Menekşe, TV Dizisi) 2021

Sümeyye Aydoğan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler sümeyye aydoğan Duy Beni melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.