Sultangazi'de korku filmi gibi olay! Bıçağı önce boynuna dayadı, sonra müşteriyi rehin aldı!

Sultangazi'de hakkında yakalanma kararı bulunan bir kişi GBT uygulamasına takılınca yaptıkları dehşete düşürdü. Polise yakalanmamak için bir kişiyi rehin alarak oynuna bıçak dayayan adam ekiplere zor anlar yaşattı. İşte saniye saniye o anlar...

İstanbul Sultangazi'deki Esentepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kokrunç bir olay meydana geldi.

ÜZERİNDEKİ BIÇAĞI KENDİ BOYNUNA DAYADI

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motorize Yunus ekipleri mahallede Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. Hakkında yakalama kararı bulunan S.K., isimli kişi, motorize Yunus ekiplerinin denetimi sırasında polise yakalanmamak için üzerinde taşıdığı bıçağı kendi boynuna dayadı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra bir kafeye giren S.K., burada bulunan bir kişiyi rehin aldı. Bıçağı rehin aldığı kişinin boynuna dayayan S.K., polisin olay yerinden uzaklaşmasını istedi. Motorize Yunus ekipleri, bir süre S.K.'yı ikna etmek için uğraştı. Yunus polisleri S.K.'yı kısa bir süre sonra etkisiz hale getirerek, rehin alınan kişiyi kurtardı. Gözaltına alınan S.K., polis merkezi amirliğine götürüldü.

Sultangazi'de korku filmi gibi olay! Bıçağı önce boynuna dayadı, sonra müşteriyi rehin aldı! ile ilgili etiketler Sultangazi rehin bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.