Sultangazi'de 9 yaşındaki çocuk maganda kurşunuyla öldü

İstanbul Sultangazi’de düğün evi önünde havaya atılan mermilerden biri, evinin balkonundaki 9 yaşındaki bir çocuğa isabet etti. Başından yaralanan çocuk hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.00 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi 88. Sokak’ta yaşandı.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUK BAŞINDAN VURULDU

Gelin evi önünde toplanan kalabalık gruptan bazıları havaya ateş açmaya başladı. Vatandaşların uyarılarına aldırmayan bir kişi silahını ateşlediği esnada evinin balkonunda bulunan 9 yaşındaki Eymen Avcı isimli çocuk başından vurularak hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Yaşanan olayın ardından haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 9 yaşındaki Eymen Avcı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrası sokakta taraflar arasında kavga çıktı. Katil zanlısı ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı ancak birkaç sokak ötede saklandığı yerde yakalanarak tutuklandı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

 

Sultangazi'de 9 yaşındaki çocuk maganda kurşunuyla öldü ile ilgili etiketler İstanbul Sultangazi maganda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.