Sultanbeyli'de yangın! 12 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti

İstanbul Sultanbeyli’de 4 katlı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Evde bulunan 12 yaşındaki engelli çocuğun hayatını kaybettiği yangını söndürme çalışmaları havadan görüntülendi.

Yangın, Sultanbeyli’de Turgut Reis Mahallesi Yeniyol Sokak’ta bulunan 4 katlı bir apartmanın çatı katındaki evde saat 17.15 sıralarında çıktı. Evden çevreye yayılan alev ve yoğun dumanı görenler durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

12 YAŞINDAKİ ENGELLİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri merdivenle binanın çatı katına ulaşarak yangına müdahale etmeye başladı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından eve giren itfaiye ekipleri, 12 yaşındaki engelli Yasemin Sürümlü’nün cansız bedeniyle karşılaştı. Yangının neden çıktığına dair araştırmalar devam ediyor.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Yangının olduğu binaya yakın bir iş yerinin çatısına çıkan vatandaşlar ise yangını adeta film izler gibi izleyerek, cep telefonları ile canlı yayın yaptılar. Adem Özgen, “İşten çıktım eve gitmek isterken yol üzerinde dumanları gördüm. Buraya geldiğimde yangın alevli şekilde devam ediyordu. İçeride mahsur kalma olup olmadığını bilmiyorum” dedi.

Öte yandan alev alev yanan ev ve itfaiyenin müdahalesi dron ile havadan görüntülendi.

Sultanbeyli'de yangın! 12 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Sultanbeyli Yangın ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.