Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavı için Sultanbeyli’de okullar hazır hale getirildi. MEB’in sınav için belirlediği ilçedeki okullar, Sultanbeyli Belediyesi tarafından dezenfekte edildi, okul bahçelerinde sosyal mesafe noktaları oluşturuldu ve girişlere dezenfektanlar yerleştirildi.

Koronavirüs ile mücadelede yaptığı çalışma ve etkinliklerle dikkat çeken Sultanbeyli Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavı için okulları dezenfekte etti.
Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır
Okul bahçelerini de dezenfektanlarla yıkayıp sosyal mesafe noktaları oluşturan belediye, okul girişlerine de öğrenciler için el dezenfektanları yerleştirdi ve sınıfları da dezenfekte etti.
Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 2
İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu kapsamda sınava girecek çocuklarımızın huzur ve sağlığı için belirlenen okullarımızda detaylı dezenfekte çalışmaları yaptık.
Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 3
Aldığımız önlemlerle okullarımızı yavrularımıza hazır hale getirdik. Öğrencilerimiz ve ailelerinin içleri rahat olsun. Bu bakımdan öğrencilerimizden tek beklentimiz sınavlarına konsantre olmaları.
Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 4
Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum, Allah hepsine zihin açıklığı versin.” dedi.
Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 5

Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 6

Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 7

Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır - Resim : 8

Sultanbeyli’de okullar sınav için hazır ile ilgili etiketler LGS Sultanbeyli sultanbeyli belediyesi lgs sınavı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.