Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı

Bugün koronavirüs sürecinin ilk normalleşme adımı atıldı; kuaförler, berberler ve bazı alışveriş merkezleri açılarak ilk müşterilerini karşıladı. Sultanbeyli Belediyesi de ilçedeki kuaför ve berberlere maske, dezenfektan ve bereket duası dağıttı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de ilçedeki bir kuaförün ilk müşterisi oldu. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanan berberler ve kuaförler bugün işbaşı yaptı. Yaklaşık 1,5 ay sonra müşterilerine kapılarını açan berberlere ve kuaförlere Sultanbeyli Belediyesi de içinde dezenfektan, havlu ve maske bulunan bir çanta hediye etti. Ayrıca kuralların yer aldığı bir de afiş çalışması berberlere ve kuaförlere bırakılırken ilçedeki tüm berber ve kuaförler tekrar dezenfekte edildi. 

''BİZLERİ REHAVETE SÜRÜKLEMEMELİ''

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, berberlere ve kuaförlere hayırlı işler diledi. Tedbirlerin uygulanmaya devam etmesi gerektiğini hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Açıklanan vaka ve iyileşme sayıları bizleri rehavete sürüklememeli. Tedbirleri elden bırakmadan hayatımıza devam etmeliyiz. Bugün berberler ve kuaförler açıldı. Bizler de belediye olarak berberlerde ve kuaförlerde tekrar dezenfekte çalışması yaptık. Bunun yanı sıra hijyen malzemeleri hediye ettik. Dükkanlarını açan hemşehrilerimize bereket duası takdim ettik. İnşallah bu Koronavirüs sürecini el birliğiyle atlatacak ve daha sağlıklı günlerde bir araya geleceğiz.” şeklinde değerlendirmede bulundu. 

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı - Resim : 2

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı - Resim : 3

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı - Resim : 4

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı - Resim : 5

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı - Resim : 6

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı - Resim : 7 

Sultanbeyli’de berberler bereket duasıyla açıldı ile ilgili etiketler Sultanbeyli dua Hüseyin Keskin berber kuaför tedbir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.