Sultanbeyli Belediyesi'nin "Genç Fidanlarla Yeşeren Türkiye" projesine büyük destek

Sultanbeyli Belediyesi'nin "Genç Fidanlarla Yeşeren Türkiye” projesi yerel yönetimler gençlik festivalinde göz dolduran projeler arasında yer aldı. #YeşerenTürkiye standında yangından etkilenen bölgelere canlı yayınla fidan dikiyor. Ankara Millet Bahçesi'nde gerçekleşen etkinlik 21 Kasım'a kadar sürecek.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın 16-21 Kasım'da Ankara’da düzenlediği gençlere yönelik “Tam Bana Göre Festivali”nin açılışı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

6 gün sürecek festivalde Sultanbeyli Belediyesi'nin Genç Fidanlarla Yeşeren Türkiye” Projesi yerel yonetimler gençlik festivalinde göz dolduran projeler arasında yer aldı. 

Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen festivalde yer alan Sultanbeyli Belediyesi’nin “Yeşeren Türkiye” standını ziyaret edenler, Tarım ve Orman Bakanlığının katkısı ve Sultanbeyli Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen proje kapsamında dijital ekrana isimlerini yazarak canlı yayında yangından etkilenen bölgelere fidan dikebiliyor.

Proje hakkında bilgiler veren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Burada Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte Sultanbeyli Belediyesi olarak Türkiye’nin 6 noktasında özellikle ciğerlerimizin yandığı orman yangınlarının olduğu noktalarda gençlerimiz burada canlı olarak hemen fidan dikiyorlar. Dün Manavgat’taydık, bugün Mersin’deyiz” dedi.

Sultanbeyli Belediyesi'nin "Genç Fidanlarla Yeşeren Türkiye" projesine büyük destek
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin

 

 

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ’NİN GENÇLİK PROJESİNE ÖDÜL

Festivalin açılış programı kapsamında yaptıkları projelerle başarılı olan belediyelere ödül verildi. Sultanbeyli Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin “Geçmişin Birikimini Geleceğe Taşıyoruz” isimli projesi de ödüle layık görüldü. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Sultanbeyli Belediyesi’nin Yeşeren Türkiye projesi kapsamında Manavgat, 17 Kasım’da Mersin Aydıncık, 18 Kasım’da Isparta Sütçüler, 19 Kasım’da Marmaris, 20 Kasım’da Aydın Karacasu ve 21 Kasım’da Sultanbeyli Aydos olmak üzere toplam 6 bölgede binlerce fidan toprakla buluşmuş olacak.

Sultanbeyli Belediyesi'nin "Genç Fidanlarla Yeşeren Türkiye" projesine büyük destek - Resim : 2

Sultanbeyli Belediyesi'nin "Genç Fidanlarla Yeşeren Türkiye" projesine büyük destek ile ilgili etiketler Sultanbeyli Millet Bahçesi sultanbeyli belediyesi Hüseyin Keskin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.