Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı!

Kış aylarında vatandaşların salgın sürecini daha rahat geçirmeleri amacıyla Sultanbeyli Belediyesi harekete geçti. İlçenin bilbordlarının üzerine kare kod yerleştiren belediye ekipleri, bu kare kodu okutan vatandaşların talebi doğrultusunda, maske ve dezenfektanları ücretsiz bir şekilde evlere teslim edecek.

Sosyal projelere önem vermesiyle dikkat çeken Sultanbeyli Belediyesi, şimdi de ilçede vatandaşların maske ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlamaları adına farklı bir çalışmayı başlattı.

Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı!

Proje kapsamında, Sultanbeyli’nin farklı bölgelerine maske, temizlik ve mesafe kurallarına dikkat çekmek için asılan billboardlara QR kodlar yerleştirildi. İhtiyaç sahibi vatandaşlar QR kodları okutarak belediyenin bu hizmetinden faydalanabilecek.

Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı! - Resim : 2

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediye olarak soğuk kış günlerinde vatandaşlara yeni bir hizmeti daha ulaştırmak istediklerini belirten başkan Keskin, "Salgın sürecinde vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına bütün mahallelerimizde bulunan billboardlarımızda maske, mesafe, temizlik uyarılarımız vardı. Billboardlarda şimdi de oluşturduğumuz QR kodları var. İhtiyacı olan vatandaşlarımız QR kodunu cep telefonlarına okutmalarıyla birlikte iletişim bilgileri, kısa sürede çalışma arkadaşlarımızın sistemine düşmüş olacak. Çalışma arkadaşlarımız da vatandaşlarımıza bilgilendirme mesajı göndererek maske ve dezenfektanları kendilerine hızlıca ulaştırmış olacak. Daha öncesinde biz evlerinden dışarıya çıkamayan özellikle altmış beş yaş üzerindeki hemşehrilerimize, gönüllü gençlerimizle birlikte her hafta sonu bizzat kendilerini ziyaret edip ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorduk.

Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı! - Resim : 3

Bu proje sayesinde, belediyemize en uzak mahallemizde bulunan bir vatandaşımız billboardda bulunan QR kodunu cep telefonuna okuttuğu vakit, biz kısa sürede vatandaşımıza kurmuş olduğumuz sistemle birlikte ulaşmış olacağız" dedi.

Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı! - Resim : 4

"GÜZEL BİR UYGULAMA OLMUŞ... ÇOK BEĞENDİK"

Dolaşırken billboardlarda bulunan kare kod uygulamasının dikkatlerini çektiğini belirten Sultanbeyli'de ikamet eden Emine Aygül, "Kare kodumuzu oluşturduktan sonra bilgilerimi girdim. Daha sonra Sultanbeyli Belediyesi'nden 'başvurunuz başarılı bir şekilde alınmıştır. En kısa sürede dezenfektan ve maske evinize ulaştırılacaktır' diye bana bir mesaj geldi. Bu uygulamayı çok beğendim. Başkanımıza ve Sultanbeyli Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Güzel bir uygulama olmuş, çok beğendik" diye konuştu.

Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı! - Resim : 5

İlçe sakinlerinden Kemal Sarıboğa ise "Billboardlarda belediyenin düzenlediği temizlik malzeme sistemini gördüm. Kare kodumu okuttum. Ardından telefonuma mesaj geldi. Mesajdan sonra belediyeden temizlik ve maske evime getirildi" ifadelerinde bulundu.

İHA

Sultanbeyli Belediyesi billboardlar üzerinden maske dağıtımına başladı! ile ilgili etiketler Sultanbeyli maske sultanbeyli belediyesi maske dağıtımı kare kod kare kod uygulaması kare kod maske uygulaması dezenfektan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.