Sultan Sazlığı Milli Parkı'nı alevler sardı

Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sazlığın bir bölümünü kapladı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları sürüyor.

Kayseri'nin Yeşilhisar, Develi ve Yahyalı ilçesi sınırları içinde bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda akşam saatlerinde yangın çıktı.

Sazlıkta henüz bilinmeyen nedenle çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın sazlığın bir bölümünü kapladı. Alevleri gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sultan Sazlığı Milli Parkı'nı alevler sardı

Yangın itfaiye erlerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından kontrol altına aldı. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürerken, Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Sultan Sazlığı Milli Parkı'nı alevler sardı ile ilgili etiketler Kayseri Yangın Sultan Sazlığı Milli Parkı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.