Sully filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Sully adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sully hangi kanalda? Sully oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Sully adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Tom Hanks gibi birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Sully 2016 yılında vizyona girmiştir..

SULLY FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sully, 15 Ocak 2009’da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri’ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger’i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Fakat her ne kadar medya ve halk tarafından usta uçuş yeteneği, cesareti ile gündeme gelse de bazı yetkililer tarafından açılan soruşturma nedeniyle itibarını ve işini kaybetme tehlikei ile yüz yüze gelecektir.

 

SULLY FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Clint Eastwood

Oyuncular: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney

Tür: Biyografik, Dram

Yapım Yılı: 9 Eylül 2016 / 1s 36dk

Sully filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Sully filminin konusu nedir sully oyuncuları kimdir tom hanks nerede çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.