Süleymaniye'de bir araç vuruldu! TSK'dan PKK'ya Süleymaniye'de darbe!

Irak'ın Kuzeyi Süleymaniye kırsalında yaklaşık 180 km derinlikte bölücü terör örgütü PKK/PJAK'a ait bir araca hava harekâtı düzenlendi.Irak plakalı siyah renkli Jeep tarzı araç içinde bulunan biri sözde üst düzey, 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT'in bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yurt dışı operasyonları devam ediyor.


SÜLEYMANİYE'DE SİHA İLE PKK/PJAK'A DARBE!

SüperHaber'in elde ettiği bilgilere göre Irak'ın Süleymaniye şehrine bağlı Çuarta kasabasın da bölücü terör örgütü PKK'ya bağlı İran kolu PJAK'lı iki teröristin içinde bulunduğu jip tarzı bir araç, SİHA'lar tarafından hedef alındı.İHA'lar tarafından uzun süre izlendiği öğrenilen Irak plakalı siyah renkli jip tarzı araca SİHA ile saldırı yapıldı.

ARAÇTA BULUNAN BİRİ SÖZDE ÜST DÜZEY 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçinde üst düzey teröristlerin olduğu ifade edilen araçta bulunan biri sözde üst düzey 4 terörist etkisiz hale getirildi. Öteyandan Süleymaniye'de vurulan araç ve içinde bulunan PKK/PJAK'lı teröristler ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı belirtildi.

Süleymaniye'de bir araç vuruldu! TSK'dan PKK'ya Süleymaniye'de darbe! ile ilgili etiketler PKK Darbe Araç Süleymaniye
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.