Süleymani'ye İmamoğlu himayesinde anma töreni

İran'ın Orta Doğu'daki emperyalist hedeflerinin simge isimlerinden general Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından Türkiye'de İranlı komutan için anma töreni düzenleneceği açıklandı. Irak ve Suriye'de pekçok masumun ölümünden sorumlu olan, eli kanlı İranlı komutanın anma töreninin İBB'ye ait salonda gerçekleşecek olması ise tepki topladı

İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait Ali Emiri Kültür Merkezi'nde Suriye ve Irak'ta birçok masumun kanını ellerinde taşıyan ve geçtiğimiz günlerde ABD tarafından öldürülen İranlı general Kasım Süleymani için anma töreni düzenlenecek.

"Kudüs Gönüllüleri" tarafından organize edilen anma töreninin 23 Şubat Pazar günü İBB Ali Emiri Kültür Merkezi'nde "Ahde Vefa-Kudüs Şehitleri Anma Gecesi" adı altında gerçekleştirileceği belirtildi.

Düzenlenecek programın afişinde, öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, Lübnan Hizbullah'ı eski Genel Sekreteri Abbas Musavi, eski Hizbullah komutanlarından İmad Muğniye gibi isimlerin fotoğrafları yer aldı.

Süleymani'ye İmamoğlu himayesinde anma töreni

Programa, İran'a yakınlığıyla bilinen Kudüs TV Genel Yayın Yönetmeni Nureddin Şirin, sosyal medyada İran'ı destekleyen açıklamalarıyla bilinen HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Emin Güneş gibi isimlerin de katılacağı ifade edildi.

Süleymani'ye İmamoğlu himayesinde anma töreni - Resim : 2

 

 

 

 

 

Süleymani'ye İmamoğlu himayesinde anma töreni ile ilgili etiketler İran Suriye Kudüs Kasım Süleymani İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.