Süleymancıların yeni skandal ses kaydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve SuperHaber'e alçak tehditler yağdıran Süleymancılar cemaatinin yeni skandal ses kaydı ortaya çıktı.

Süleymancılar cemaatinin skandallarına bir yenisi eklendi. Cemaat üyelerinin cemaatin abisi konumundaki Alihan Kuriş için söylediği skandal sözler, 'Bu nasıl Müslümanlık, bu sözler dine sığar mı?" dedirtti.

Ortaya çıkan ses kaydında cemaat üyesi bir kişi Alihan Kuriş için, "Bütün yeryüzündeki, kainattaki dağlar, taşlar, ağaçlar, hepsi yaprak olsa, defter olsa, bütün denizler, okyanuslar bitmek bilmeyen mürekkep olsa ve bütün insanlar, Müslümanlar, abimizi emir ül mümini anlatmak üzere biraraya gelse, kütüphaneler dolusu kitaplar yazsa, yine de deryada bir katre teşkil etmez" ifadelerini kullanıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I VE SUPERHABER'İ TEHDİT ETMİŞLERDİ

Cemaat yönetiminin 24 Haziran seçimlerinde Meral Akşener'i destekleme talimatı üzerine, samimi takipçileri tarafından sorgulanan ve ağır eleştiriler alan cemaatte önemli kopuşlar başlamıştı.

Cemaatin yayın organı Akademi Dergisi de söz konusu iddiaları gündeme taşıyan SuperHaber'i ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, FETÖ söylemleri ve üslubuyla, tehdit etmiş ve hedef göstermişti.

15 TEMMUZ'A TİYATRO BENZETMESİ

Akademi Dergisi yazarı ve yöneticisi Mehmet Fahri Sertkaya'ya ait olduğu belirtilen videoda 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden "hain bir tiyatro" olarak bahsediliyordu.

Videoda Serkkaya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çevresinin bir yıl içerisinde devrileceği ve yargı önüne çıkarılacağı" şeklinde küstah sözler sarf etmişti.

 

 

Süleymancıların yeni skandal ses kaydı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Süleymancılar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.