Süleymancıların sohbetinde kaydedilen skandal ses kaydı hakkında flaş sözler!

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Habertürk'te katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı. İsim vermeden Süleymancılar cemaatini hedef alan Mehmet Görmez, ilk kez SuperHaber'de yayınlanan cemaatle ilgili bir ses kaydını da hatırlattı. O ses kaydı üzerine Süleymancılar cemaati lideri ile görüştüğünü belirtti

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Habertürk'te Didem Arslan'ın moderatörlüğünde gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Ferhat Ünlü ve Nedim Şener'in sorularını yanıtladı.

Görmez'in, programda tarikat ve cemaatlerle ilgili söyledikleri sözler ise dikkat çekti.

Eski Diyanet İşleri Başkanı programda ilk kez SuperHaber'in yayınladığı Süleymancılar cemaati hakkındaki skandal ses kaydına da değindi.

Mehmet Görmez, ses kaydında geçen ifadelerle ilgili olarak, isim vermeden, Süleymancılar lideri Alihan Kuriş ile görüştüğünü de belirtti.

"SİZ İKİ PEYGAMBER YETKİSİNE SAHİP MİSİNİZ?"

"Bir cemaat liderini ben çağırdım" diyen Görmez "Biz aslında daha sonra hepsiyle görüşecektik. Bir spekülasyona yol açmamak için doğrusu... Bir cemaatin başındaki zatı ben davet ettim. Dedim ki, siz iki peygamber yetkisine sahip misiniz? Haşa dedi. Ama bakın sizin bulunduğunuz bir yerde deniyor ki, Hem Hz. Peygamberin, hem de Ahir zamanda gelecek Hz. İsa’nın yetkisi, bizim efendimize verilmiştir deniyor. Ve siz orada bunu dinliyorsunuz. Niye bunu reddetmiyorsunuz? Valla hocam dedi, ben mühendis bir adamım, hocalar öyle dedi, ben de bir şey diyemedim dedi” ifadelerini kullandı.

O SES KAYDINI İLK KEZ SUPERHABER YAYINLAMIŞTI!

Görmez'in ısrarla ismini vermekten kaçındığı o cemaat ise son günlerde Meral Akşener'e verdikleri siyasi destek ile tartışma konusu olan Süleymancılar cemaatinden başkası değil.

Mehmet Görmez'in bahsettiği o skandal ses kaydını ilk kez SuperHaber yayınlamıştı.

İşte SuperHaber'in yayınlandığı dönem büyük yankı uyandıran o ses kaydı...

 

 

 

 Süleymancıların sohbetinde kaydedilen skandal ses kaydı hakkında flaş sözler!

Süleymancıların sohbetinde kaydedilen skandal ses kaydı hakkında flaş sözler! ile ilgili etiketler Süleymancılar diyanet işleri alihan kuriş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.