Süleymancılardan çirkin algı operasyonu!

Süleymancılara ait Kağıthane'deki 'kaçak' yurt binası depreme dayanıksız olduğu için belediye ekiplerince yıkıldı. Hazırlanan raporda, binanın yıkılmaması halinde çok sayıda can kaybının yaşanacağı tespit edildi. Süleymancılar ise binanın içerisinde Kur'an-ı Kerim bulunduğunu belirterek çirkin algı operasyonlarına başladı.

Kağıthane Belediyesi, deprem tedbirlerini artırmak için çürük olarak adlandırılan riskli yapıların kontrollü şekilde yıkımına devam ediyor.

Belediye, yaptığı açıklamada bu yapılar arasında yer alan Süleymancılara ait "Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası"nın kaçak, dayanıksız riskli yapı olduğu gerekçesiyle kaymakamlık, emniyet ve belediye ekiplerinden oluşan görevlilerce kontrollü şekilde yıkıldığı belirtti.

 KİRLİ İŞLERİNE KUR'AN-I KERİM'İ ALET ETTİLER

Kaçak binalarının yıkımına karşı çıkan Süleymancılar, kirli işlerine Kur'an-ı Kerim'i de alet etti.

Yıkımdan olduğunu iddia ettikleri bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Süleymancılar, çirkin algı operasyonlarıyla insanları provoke ediyor.

Süleymancılardan çirkin algı operasyonu!

Süleymancılardan çirkin algı operasyonu! - Resim : 2

 

Süleymancılardan çirkin algı operasyonu! ile ilgili etiketler Kağıthane Süleymancılar algı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.