Süleymancılar cemaatinin sinsi oyunu! / ÖZEL HABER

Süleyman Hilmi Tunahan'ın kurucusu olduğu ve Alihan Kuriş'in liderliğinde faaliyet gösteren Süleymancılar cemaatinin 24 Haziran seçimlerine yönelik sinsi takiyesi deşifre oldu! Cemaat kamuoyuna seçimde Cumhur İttifakı'nı (AK Parti-MHP) destekleyeceği imajı vermesine karşın cemaatte gizliden gizliye Millet İttifakı'nın (CHP-İYİ Parti-SP-DP) desteklenmesi yönünde telkinler yapıldığı ortaya çıktı

Alihan Kuriş'in liderliğindeki Süleymancılar cemaatinin seçim takiyesi deşifre oldu.

Cemaat, bügüne kadar kamuoyunda, 24 Haziran'daki seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceği yönünde imaj çiziyordu. 

CEMAAT TAKİYE YAPIYOR!

Ancak bu göstermelik tavra karşın Süleymancılar cemaatinin gizli gündemi olduğu ortaya çıktı.

SuperHaber'e ulaşan bilgilere göre; cemaat gizliden gizliye CHP'nin önderliğindeki Millet İttifakı'nın desteklenmesi yönünde telkinler yapıyor.

Süleymancılar cemaatinin sinsi oyunu! / ÖZEL HABER 

Özellikle cemaatin güçlü olduğu Antalya bölgesinde Süleymancılar cemaatine gönül veren kişilerin telefonla aranarak, "Cemaatin büyüğü" tarafından verilen talimatlar aktarılıyor.

Buna göre; Süleymancılar cemaati ile iltisaklı kişilerin, 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'i desteklemesi isteniyor.

Ayrıca cemaatin üst düzey yönetimin, "kanıt bırakmamak" amacıyla bu telkinleri yazılı olarak değil, sözlü olarak tabana iletmeyi tercih ettiği bilgisine de ulaşıldı.

Cemaat tarafından konuyla ilgili yapılan yazışmalarda ise şok ifadeler yer alıyor. Cemaat tabanının konu hakkında bilgilendirilmesi ve geri dönüş yapılması özellikle talep ediliyor.

İşte o ihanet belgesi;

Muhterem Bölge Mümessilimiz,

Muhterem büyüğümüzün sizlere / sizlerin şahsında bütün kardeşlerimize selamları - duaları var.

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ PARTi (Millet İttifakı)

Cumhurbaşkanı Seçimlerinde de MERAL AKŞENER'e oy verilmesi arzu ediliyor.

NOT: Muhterem Büyümüz'ün bu talimatı bütün personel, ihvan ve ehvatımıza sıhhatli ve açık şekilde ulaştıktan sonra 23 haziran 2018 Cumartesi günü saat 13:00'a kadar geri dönüş yapılarak Malumat verilmesi rica olunur.

İstabul Sekretarya

NOT: Yazının alındığına dair aynı program üzerinden (dosyalar kısmından) "yazı alınmıştır" şeklinde 21.30'a kadar geri dönüşün yapılması,

Süleymancılar cemaatinin sinsi oyunu! / ÖZEL HABER - Resim : 2Süleymancılar cemaatinin sinsi oyunu! / ÖZEL HABER - Resim : 3

İHANETİ GÖRDÜK!

SuperHaber olarak Süleymancılar cemaatinin Allah rızası gözeten mensuplarına sesleniyor ve bu tezgahı deşifre ederek uyarıyoruz; Büyükleriniz, sizi ve Türkiye'yi kandırıyor! Recep Tayyip Erdoğan'a açıktan destek verip, arkasından hançerleyerek ihanet ediyor! / SuperHaber

 

 

 

 

Süleymancılar cemaatinin sinsi oyunu! / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Süleymancılar Meral Akşener CHP AK Parti alihan kuriş
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.