Süleyman Soylu'nun annesine küfreden kişinin ilk vukuatı değil!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs tedavisi gören annesi ile ilgili yazılan geçmiş olsun mesajına yapılan iğrenç yoruma sosyal medyadan isyan etti. O mesajı atan kişi ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. İstanbul'da ikamet eden ve Trabzon'un Of ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen kişinin daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakim karşısına çıktığı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi 45 gündür koronavirüsle mücadele ediyor. İstanbul'da bir hastanede tedavi gören Bakan Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun son dönemde durumu ağırlaşınca yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Servet Soylu'nun kötü haberini alan kişiler ise geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bunlardan biri de AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu oldu.

Ayvazoğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda "Kıymetli İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun hastanede tedavi altına alınan annesi Servet Soylu teyzemize rabbimden şifa diliyor, sağlığı için dua ediyorum" ifadesini kullandı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJININ ALTINDA İĞRENÇ SÖZLER

Kendini bilmez bir Twitter kullanıcısı ise bu mesajın altında Süleyman Soylu'nun ailesine küfür etti. 

Süleyman Soylu'nun annesine küfreden kişinin ilk vukuatı değil!

SÜLEYMAN SOYLU İSYAN ETTİ: BAKAN OLSAN NE YAZAR

Bakan Soylu o iğrenç mesaja karşı kayıtsız kalmayarak suç duyurusunda bulundu. Ancak, mesajı yazan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bakan soylu mahkemenin bu kararına paylaştığı bir mesajla isyan etti. Yorumu yazan kişinin mahkemeye çıkıp adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki gösteren Bakan Soylu, 'Bakan olsam ne yazar' ifadesini kullandı.

İĞRENÇ MESAJ İLK VUKUATI DEĞİL

Öte yandan bunun, iğrenç mesajı atan kişinin ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı. Aynı kişinin daha önce de sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği öğrenildi.

İstanbul'da ikamet ettiği ve Trabzon'ın Of ilçesine kayıtlı olduğu öğrenilen kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten de hakim karşısına çıktığı bilgisi edinildi.

SOSYAL MEDYADA BAKAN SOYLU'YA DESTEK MESAJLARI

Diğer yandan sosyal medyada binlerce kişi Bakan Soylu'ya destek mesajları yayınladı. 

İşte o mesajlardan bazıları:

 

Süleyman Soylu'nun annesine küfreden kişinin ilk vukuatı değil! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Koronavirüs Twitter Anne mesaj Servet Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.