Nagehan Alçı yok, Merdan Yanardağ var!

Sedat Peker'in açıklamaları gündemdeki sıcaklığını korurken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu akşam Habertürk'te gazetecilerin karşısına çıkıyor... Bakan Soylu'nun açıklamalar yapacağı bu kritik yayın saat 21.00'da başlayacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Habertürk'te katılacağı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Bakan Soylu, Türkiye'nin suç örgütleri ile mücadelesi ve son yapılan operasyonlarla ilgili gelişmeleri aktaracak. Soylu, terörle mücadele kapsamında yapılan son operasyonlardaki başarıları değerlendirecek.

Öte yandan Bakan Soylu'nun Sedat Peker'in iddialarına ilişkin sorulara da yanıt vermesi bekleniyor.

NAGEHAN ALÇI YOK!

Bu akşam saat 21.00'da başlayacak yayında İçişleri Bakanı Soylu'ya soru yöneltecek gazeteciler de dikkat çekici...

Habertürk'ten yapılan açıklamaya göre, özel yayında gazeteciler Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Mehmet Akif Ersoy ve Veysi Ateş yer alacak.

Diğer yandan, Soylu'ya soru yöneltecek gazeteciler kadar, listede yer almayan bir isim de gözlerden kaçmadı. Son dönemde eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte AK Parti'ye muhalif cepheye geçen Habertürk yazarı Nagehan Alçı programda yer almayacak.

Bilindiği gibi Nagehan Alçı daha önce siyasetçilerle gerçekleştirilen benzer yayınlarda, soru yönelten gazeteciler arasında yer almıştı.

Nagehan Alçı yok, Merdan Yanardağ var! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Habertürk canlı yayın Açıklama nagehen alçı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.