Süleyman Soylu'dan Özdağ yorumu: 'Adam yerine koymam Soros çocuğu...'

Süleyman Soylu canlı yayında, Sessiz İstila filmini fonladığını açıklayan Ümit Özdağ'ı eleştirdi. Soylu, "Adam yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Sormayın, burayı terk ederim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde halkı mültecilere karşı kışkırtmak amacıyla yayınlanan 'Sessiz İstila' kısa filmi, sosyal medyada gündemi sarmıştı. Filmin yapımcısı gözaltına alınırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu filmi kendisinin fonladığını paylaştı.

 Bu gelişmelerin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT'de katıldığı canlı yayında mülteci sorununa değinirken, Özdağ için de sitem dolu sözlerde bulundu.

'ADAM YERİNE KOYMAM'

Özdağ hakkında yöneltilen soruyu kabul etmeyen Soylu, "Adam yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Sormayın, burayı terk ederim" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Suriyeli mültecileri konusunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında gelen bir soruya sinirlenen Soylu, sert ifadeler kullandı.

"HAYVANDAN AŞAĞI BİRİDİR"

Soruyu kabul etmeyen Soylu, "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaaçık bellidir" dedi.

"HAYSİYETSİZ ADAM"

Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İtibarımızı onunla bir araya getirir miyiz ya? Haysiyetsiz adam. Ümit Özdağ'ın yaptığı Soros taktiğidir."

Süleyman Soylu'dan Özdağ yorumu: 'Adam yerine koymam Soros çocuğu...' ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Süleyman Soylu Sessiz İstila
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.